کاغذ کارتوش

شناسه محصول: N1124 دسته: ,

4 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

تحویل اکسپرس

حمل رایگان سفارشات بالای 1 میلیون تومان

پرداخت امن

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

ضمانت اصالت کالا

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

7 روز گارانتی بازگشت وجه

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

کارتوش یا تیمبل، نوعی فیلتر از مجموعه فیلتر های آزمایشگاهی است که برای استخراج مواد از فاز مایع یا جامد مورد استفاده قرار می گیرد.

این فیلتر، ظاهری لوله مانند دارد. به علت شباهت کارتوش به انگشت، به آن فیلتر انگشتی نیز گفته می شود.

انواع

کارتوش از لحاظ جنس به دو نوع سلولزی و فایبر گلس تقسیم می شود . نوع سلولزی که جنسی شبیه به کاغذ صافی دارد، در دستگاه سوکسوله و جداسازی چربی و اجزای نفت خام بیشتر استفاده می شود. سلولز را از پنبه آلفا با کیفیت بالا تولید می کنند . فیلتر سلولزی دارای مقاومت مکانیکی خوبی است و در اثر رطوبت و فشار پاره نمی شود . تیمبل سلولزی از سلولز یک لایه یا دو لایه به وجود آمده است و شرکت های سازنده آن را در ضخامت ها و طول های متفاوتی وارد بازار می کنند .

نوع فایبر گلس، از شیشه های پیرکس ساخته شده و مقاومت زیادی در برابر حرارت دارد و در تجزیه گازها به کار برده می شود . البته نوع دیگری از این تیمبل وجود دارد که از سیلیکا فایبر و کوارتز خالص تولید شده و برای جداسازی ذرات از هوا فوق العاده به نظر می رسد.

کاربرد کارتوش

1- در دستگاه سوکسوله که برای جداسازی و استخراج چربی طراحی شده است، به عنوان فیلتر استفاده می شود.

2- در آزمایش های تجزیه مواد غذایی و استخراج چربی و سایر اجزا محصولات غذایی

3- در آنالیز سم های دفع آفات کشاورزی و مواد خاک

4- برای تعیین میزان روغن در نفت خام

5- در تشخیص مشتق های نفت خام

6- در جداسازی ذرات جامد مانند گرد و غبار از گازها در علوم زیست محیطی

7- در جداسازی های مرتبط با صنعت پتروشیمی

8- در استخراج مواد آلی و افزودنی ها به پلاستیک و لاستیک

9- نوع فایبر گلس در مواردی که حلال های مورد استفاده، سلولز را از بین می برد، کاربرد دارد.

معرفی کلی کارتوش

کارتوش یک وسیله ی آزمایشگاهی می باشد که دارای ساختاری سلولزی می باشد. کاربرد اینگونه وسایل آزمایشگاهی روند انجام فرایندهایی مانند تصفیه محلول های شیمیایی را سرعت می دهد. علاوه بر آن میزان اطمینان از امر تصفیه ی مواد و محلول ها را نیز افزایش می دهد.

این وسیله آزمایشگاهی دارای مقاومت بالایی در برابر انواع حلال های شیمیایی می باشد. همچنین ساختار آن از هرگونه چربی و مواد دیگری عاری می باشد. که این امر سبب می شود تا با کاربرد آن در حین انجام آزمایش چیزی به نمونه های ما افزوده نشود.

از مهمترین دلایل کاربرد این گونه وسایل در آزمایشگاه ها به دلیل کیفیت بالا و همچنین ظرفیت نگهدارندگی قابل قبول در این وسایل می باشد. این ادوات آزمایشگاهی در برابر آسیب ها و فشارهای مکانیکی نیز مقاومت خوبی از خود نشان می دهد.

بررسی برخی کاربردهای این وسیله در آزمایشگاه ها

در آزمایشگاه ها برای انجام فرایندهای تصفیه از مواد و رسوبات استفاده از ابزارهایی مانند کارتوش متداول می باشد.کاربرد این وسایل آزمایشگاهی اطمینان خاطر شما از نحوه ی انجام آزمایش را افزایش خواهد داد. به طور معمول استفاده از این وسیله در بسیاری از آزمایشگاه ها متداول می باشد.

جداسازی مواد اضافه مانند گرد و غبار از نمونه های در حال تجزیه، استخراج انواع ویتامین ها بالاخص ویتامین A یا همان بتاکاروتن، استخراج چربی های موجود در مواد غذایی و در نهایت برای تجزیه و تحلیل انواع رنگ ها می توان از آن استفاده نمود.